Organisatie

Samenwerken

De HIT-Week is een unieke kans om de doelgroep “nieuwe studenten” direct en op eigen wijze te bereiken. Wij denken graag mee om uw boodschap op een creatieve manier aan de doelgroep over te brengen! Bij interesse kunt u ons benaderen voor een sponsorpakket. In het document van het sponsorpakket kunt u alles lezen over de studentenintroductie en de rol die u hierin kunt gaan spelen. Wellicht roept dit nostalgische beelden bij u op: de goede oude studententijd!

0
+
Studenten
0
Dagen
0
+
Foto's
0
Sponsor opties

Bestuur

Bestuur

De Heerlense Introductie Tijd Week (HIT-Week) wordt ieder jaar georganiseerd door het HIT-bestuur in opdracht van Zuyd Hogeschool. Het HIT-bestuur wisselt ieder jaar en bestaat uit 4 studenten die naast hun studie tijd opzij zetten om de HIT-Week mogelijk te maken. Zij stellen zich even kort aan jullie voor hier, wees niet bang om ze een mailtje te sturen als je vragen hebt!

Voorzitter

Ralf Gösgens

Voorzitter
voorzitter@hit-week.nl

Goedendag, ik ben Ralf 28 jaar en ondertussen al een aantal jaren (4 jaar officieel) betrokken bij de HIT-week. Samen met de rest van het bestuur, alle hoofden en verenigingen zijn wij druk bezig om voor jullie een onvergetelijke leuke week voor te bereiden.

Hopelijk zien we jou op de hit-week om er samen een mooie tijd van te maken!

Penningmeester

Lisa Spanu

Penningmeester
penningmeester@hit-week.nl

Ciao! Mijn naam is Lisa Spanu, ik ben 23 jaar oud en vervul de functie penningmeester binnen het HIT-Week bestuur 2020.

Drie jaar geleden was voor mij de eerste ervaring met de HIT-Week en heb elk jaar sinds meegemaakt en me ingezet, dit jaar gaat het een stapje verder door een bestuursfunctie te vervullen.

Een week vol plezier, gezelligheid, waarbij je nieuwe mensen leert kennen, de stad zelf en goede feestjes is iets wat je niet wilt missen! Wij als bestuur gaan ons best doen om samen met iedereen er een onvergetelijke week van te maken, hopelijk zien we je daar!

Secretaris

Rutger Niessen

Secretaris
secretaris@hit-week.nl

Hey! Ik ben Rutger Niessen, 24 jaar en ook ik ben onderdeel van het HIT-bestuur van 2020. Mijn functie is secretaris en namens het bestuur ben ik het eerste contact persoon.

Ik heb al heel veel jaren aan ervaring binnen de Heerlense Studenten introductie. Wat ik geleerd heb van al deze jaren is dat je vrienden voor het leven maakt. Daarom is de HIT-week de beste start van iemands studenten tijd.

Je wordt de gehele week op sleeptouw meegenomen door de beste studenten en zorgen ervoor dat jij Heerlen al leert kennen. Wel op een manier dat alleen studenten kunnen! Ik hoop jullie allemaal te zien op de HIT-week van 2020 en dat we er een onvergetelijk week van kunnen maken.

Algemeen

Tristan Janssen

Algemeen
algemeen@hit-week.nl

Hallo, ik ben Tristan Janssen, wonende in Heerlen en momenteel werkzaam als IT-consultant.

Als medewerker heb ik kennis gemaakt met de Heerlense introductie en heb hier veel plezier aan beleefd.

Nu als bestuurslid ‘Algemeen’, ga ik samen met de rest van het bestuur een onvergetelijke tijd voor jullie klaarzetten.

Tijdens de HIT-week maak je veel nieuwe vrienden en iedere dag is gevuld met boordevol activiteiten, hierdoor leer je de mooie stad Heerlen kennen.

Tot dan!

‘Geniet, maar nooit met mate.’ – Alex Ruijvenkamp

HIT-Week wordt mede mogelijk gemaakt door