Organisatie

Samenwerken

De HIT-Week is een unieke kans om de doelgroep “nieuwe studenten” direct en op eigen wijze te bereiken. Wij denken graag mee om uw boodschap op een creatieve manier aan de doelgroep over te brengen! Bij interesse kunt u ons benaderen voor een sponsorpakket. In het document van het sponsorpakket kunt u alles lezen over de studentenintroductie en de rol die u hierin kunt gaan spelen. Wellicht roept dit nostalgische beelden bij u op: de goede oude studententijd!

0
+
Studenten
0
Dagen
0
+
Foto's
0
Sponsor opties

Bestuur

Bestuur

De Heerlense Introductie Tijd Week (HIT-Week) wordt ieder jaar georganiseerd door het HIT-bestuur in opdracht van Zuyd Hogeschool. Het HIT-bestuur wisselt ieder jaar en bestaat uit 4 studenten die naast hun studie tijd opzij zetten om de HIT-Week mogelijk te maken. Zij stellen zich even kort aan jullie voor hier, wees niet bang om ze een mailtje te sturen als je vragen hebt!

Voorzitter

Tiago Cesta

Voorzitter
voorzitter@hit-week.nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tiago, ik ben 18 jaar oud en woon al ruim 10 jaar in Heerlen, waar ik mijn basisschool en middelbaar onderwijs heb afgerond. Door mijn fijne ervaringen bij beiden ben ik dus ook lekker doorgegaan in Heerlen en ben ik dus begonnen aan mijn bachelor engineering op Zuyd hogeschool. In het studentenleven heb ik nieuwe mensen ontmoet en vrienden kunnen maken. Door mijn actieve rol in zowel mijn scouting- als studentenvereniging heb ik ook veel over activiteiten organiseren geleerd en kijk ik er dus ontzettend naar uit om er een prachtige HIT-week van te maken samen met de andere bestuursleden, hoofden, medewerkers en jou! 

Tot snel!

Penningmeester

Dylan Schoonens

Penningmeester
penningmeester@hit-week.nl

Goeiemorgen, middag, avond, wat voor jou uitkomt 😊

Leuk dat je interesse hebt in de HIT-Week! Ik ben Dylan, 21 jaar oud en geboren en getogen in Heerlen. Eerstejaars student aan de opleiding Applied Science, actief lid van een van de studentenverenigingen en dit jaar mag ik de functie penningmeester gaan vervullen. Ik moet eerlijk toegeven, al kom ik uit Heerlen, ben ik voor mijn eigen introductie op de HIT-week in 2023 niet echt in aanraking gekomen met het studentenleven in deze stad. Tot ik te horen kreeg over de HIT-Week! Deze dagen waren niet alleen leuk, gezellig en lekker warm met het zonnetje maar ze waren ook heel nuttig. Zo heb ik contacten kunnen leggen waar ik nu, en in de toekomst profijt van heb. Kortom, dé manier om jouw studentenleven een kickstart te geven. Ik, en met mij het hele bestuur, hoofden, alle medewerkers en vrijwilligers hopen jullie graag te zien bij dit mooie evenement!

Secretaris

Markus Kirkeng

Secretaris
secretaris@hit-week.nl

Servus,

Mijn is Markus, ik kom uit Duitsland en ben 23 jaar oud. Ik loop al een tijdje mee met de studentenverenigingen en heb het ook erg naar mijn zin. Ik heb vorig jaar meegedaan aan de HIT-week en heb daar veel goeie herinneringen en vrienden aan over gehouden. Uit die reden heb ik besloten om op te gaan als Secretaris van de HIT-week 2024. Samen met de andere bestuursleden gaan we er een onvergetelijke week van maken.

Zien we je daar?

Algemeen

Fenne Bastiaens

Algemeen
algemeen@hit-week.nl

Hey jij,

Mijn naam is Fenne Bastiaens. Ik ben 20 jaar oud en studeer Verpleegkunde op Zuyd Hogeschool. Ik woon nu sinds een jaartje op kamers in Heerlen met 6 leuke meiden als huisgenoten.
Ik heb al wat jaartjes mogen genieten van het prachtige studentenleven binnen de stad en kom ook vaker langs bij beide studentenverenigingen. Ik heb veel vrienden gemaakt, gelachen, gedanst, gefeest, maar vooral heb ik een enorm leuke tijd gehad, ook mede dankzij de Hitweek.
Zelf heb ik al 2 keer de Hitweek mogen meemaken. 1 keer al deelnemer en 1 keer als hoofd activiteiten. En dit jaar mag ik mijzelf bestuurdslid Algemeen noemen!
De Hitweek is voor mij zo speciaal geworden en daarom kijk ik er zo naar uit om samen met ons 4tjes, de hoofden, de medewerkers en deelnemers er een gezellige week van te maken! Kom jij ook?

Hopelijk tot dan!

‘Geniet, maar nooit met mate.’ – Alex Ruijvenkamp

HIT-Week wordt mede mogelijk gemaakt door