Organisatie

Samenwerken

De HIT-Week is een unieke kans om de doelgroep “nieuwe studenten” direct en op eigen wijze te bereiken. Wij denken graag mee om uw boodschap op een creatieve manier aan de doelgroep over te brengen! Bij interesse kunt u ons benaderen voor een sponsorpakket. In het document van het sponsorpakket kunt u alles lezen over de studentenintroductie en de rol die u hierin kunt gaan spelen. Wellicht roept dit nostalgische beelden bij u op: de goede oude studententijd!

0
+
Studenten
0
Dagen
0
+
Foto's
0
Sponsor opties

Bestuur

Bestuur

De Heerlense Introductie Tijd Week (HIT-Week) wordt ieder jaar georganiseerd door het HIT-bestuur in opdracht van Zuyd Hogeschool. Het HIT-bestuur wisselt ieder jaar en bestaat uit 4 studenten die naast hun studie tijd opzij zetten om de HIT-Week mogelijk te maken. Zij stellen zich even kort aan jullie voor hier, wees niet bang om ze een mailtje te sturen als je vragen hebt!

Voorzitter

Kim Schram

Voorzitter
voorzitter@hit-week.nl

Hallo,

Ik ben Kim, 26 jaar en draai inmiddels al wat jaren mee binnen het studentenleven in Heerlen. De HIT-Week is een van mijn favoriete evenementen in het jaar. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met het bestuur, de hoofden, de studentenverenigingen en alle andere vrijwillers deze mooie week voor jullie te organiseren, zodat jullie deze gave ervaring ook mee mogen maken.

Hopelijk tot op de HIT-Week!

Penningmeester

Bart Bertram

Penningmeester
penningmeester@hit-week.nl

Hallo, mijn naam is Bart Bertram, 25 jaar, en ik ben dit jaar de penningmeester van het HIT-bestuur 2022.
Na twee jaartjes wachten op de leukste week van Heerlen mag ik hem, samen met mijn prachtige bestuur, zelf organiseren.
De hele week is een groot feest waarbij je zowel de stad Heerlen als nieuwe mensen leert kennen en ik kan niet wachten jullie daar te zien!

Secretaris

Louise Scholl

Secretaris
secretaris@hit-week.nl

Hoi allemaal,

4 Jaar geleden heb ik zelf mijn eerste HIT-week meegemaakt. Hier heb ik ontzettend veel plezier gehad, gezellige activiteiten meegemaakt, maar ook heel veel nieuwe mensen leren kennen die nog steeds mijn vrienden zijn!

Mijn naam is Louise Scholl, een 4e jaars Engineeringstudent aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Na jaren zelf actief te zijn in het studentenleven wil ik mij ook inzetten voor de nieuwe studenten van Heerlen, door bestuurslid te zijn van de HIT-week 2022.

Na 2 jaar stilgezeten te hebben, wordt het tijd om 16 augustus groots uit te pakken. Tot snel!

Algemeen

Remco Beunen

Algemeen
algemeen@hit-week.nl

Hallo, Ik ben Remco Beunen, wonende in Ohé en laak en studeer momenteel Mechanical engineering op Zuyd.
In 2018 heb ik me voor het eerst als deelnemer ingeschreven tijdens de hit-week en heb hier super herinneringen aan over gehouden!
Dit jaar ben ik zichtbaar als bestuurslid Algemeen. Samen men de rest van het bestuur ga ik er voor zorgen dat jullie ook een onvergetelijke hit-week gaan beleven waar niet alleen herinneringen maar ook vriendschappen uit voort zullen leven.
Deze week zal worden gevuld met super leuke activiteiten! Tijdens deze activiteiten zal er kennis worden gemaakt met de stad Heerlen.

‘Geniet, maar nooit met mate.’ – Alex Ruijvenkamp

HIT-Week wordt mede mogelijk gemaakt door