Organisatie

Samenwerken

De HIT-Week is een unieke kans om de doelgroep “nieuwe studenten” direct en op eigen wijze te bereiken. Wij denken graag mee om uw boodschap op een creatieve manier aan de doelgroep over te brengen! Bij interesse kunt u ons benaderen voor een sponsorpakket. In het document van het sponsorpakket kunt u alles lezen over de studentenintroductie en de rol die u hierin kunt gaan spelen. Wellicht roept dit nostalgische beelden bij u op: de goede oude studententijd!

0
+
Studenten
0
Dagen
0
+
Foto's
0
Sponsor opties

Bestuur

Bestuur

De Heerlense Introductie Tijd Week (HIT-Week) wordt ieder jaar georganiseerd door het HIT-bestuur in opdracht van Zuyd Hogeschool. Het HIT-bestuur wisselt ieder jaar en bestaat uit 4 studenten die naast hun studie tijd opzij zetten om de HIT-Week mogelijk te maken. Zij stellen zich even kort aan jullie voor hier, wees niet bang om ze een mailtje te sturen als je vragen hebt!

Voorzitter

Tayla Eerdekens

Voorzitter
voorzitter@hit-week.nl

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tayla, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit België. Door mijn studie Vaktherapie (Drama) zit ik  al vier jaar op kamers in Heerlen, de locatie waar ik het studentenleven heb leren kennen. In het studentenleven heb ik veel lieve en leuke mensen ontmoet, die ik op de dag van vandaag beschouw als mijn vrienden. Door mijn eigen actieve rol in het studentenleven en door de ervaringen die ik heb opgedaan in Heerlen, kijk ik ernaar uit om samen met de andere bestuursleden, hoofden, medewerkers en met jullie er een prachtige HIT-week van te maken.

Tot snel!

Penningmeester

Lauren Cleber

Penningmeester
penningmeester@hit-week.nl

Hallo hallo!

Mijn naam is Lauren Cleber. Ik ben 21 jaar oud en ik ga dit jaar de functie van penningmeester op mij nemen! Ik kom uit het mooie Maastricht en ben al 2 jaar student verpleegkunde op Zuyd en trots lid van een studentenvereniging binnen Heerlen. Ik heb helaas door corona zelf geen HIT-week mee mogen maken dus ik kijk er naar uit om dit jaar extra mijn best te doen om deze week onvergetelijk te maken. Dit doe ik samen met de rest van het bestuur en natuurlijk alle hoofden, medewerkers en vrijwilligers!

 

Hopelijk zien we je dan!

Secretaris

Kate Douven

Secretaris
secretaris@hit-week.nl

Hii,

Mijn naam is Kate Douven, 19 jaar en al twee jaar actief in het studentenleven in Heerlen. Dit jaar mag ik de functie secretaris vervullen. Samen met mijn medebestuursleden gaan wij ervoor zorgen om een fantastische en onvergetelijke week te organiseren. Een hele week vol feest, nieuwe vriendschappen en veel actviteiten staan op jou te wachten!

 

Hopelijk zien wij elkaar op de HIT-Week!

Algemeen

Didier Chavernac

Algemeen
algemeen@hit-week.nl

Hallo daar,

Mijn naam is Didier. Ik ben een biometriestudent op Hogeschool Zuyd en ik organiseer samen met Tayla, Lauren en Kate dit jaar de HIT-week! Toen ik net begon met studeren, ben ik via vrienden in aanraking gekomen met het studentenleven hier in Heerlen. Al snel kwam ik langs bij een studentenvereniging, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Hoewel ik nog nooit de HIT-week had meegemaakt als deelnemer, wilde ik er wel graag bij betrokken zijn. Zo werd ik een medewerker. In die week heb ik kunnen zien hoe leuk de sfeer is en hoe enthousiast mijn medestudenten waren. De HIT-week daarna heb ik mij ook meteen ingeschreven als groepspapa, om samen met de nieuwe studenten mee te doen. Wat me voor altijd bij zal blijven, is de nieuwe vrienden die je die week maakt. Je kunt de week beginnen zonder een bekend gezicht te zien, waarna je de week eindigt met een vriendengroep die je nooit meer kwijtraakt. Ik kan me geen betere kennismaking met Heerlen en je medestudent bedenken!

‘Geniet, maar nooit met mate.’ – Alex Ruijvenkamp

HIT-Week wordt mede mogelijk gemaakt door